De mørke intervallene

Det er rart med det, høsten kryper over oss, og gradestokken krymper ned mot null. På med lue, lange tights og hansker i parken, ellers er du ille ute.
Det var definitivt ikke sommervarme onsdag, men 18 spreke sjeler hadde møtt opp til trening. Fire av dem hadde aldri vært der før, kudos og velkommen til oss!

SLITNE: En liten gjeng puster etter endt trening. Vi klarte 12 runder!. Foto: Claus
 Før vi i det hele tatt kom igang, måtte vi trekke hvem som ble månedens camper. Denne gangen ble det Jonas T, som in absentia ble trukket av søsteren Jorunn. Litt flaks, selv om Vemund ( som også var i parken), ikke vant noe denne gangen. Bedre lykke under neste månedens camper! Jonas vant en T-skjorte sponset av Adidas Norge.

Så var det treningen, da. Denne onsdagen ble den nesten tradisjonelle pyramider. Vi kjørte: dobbel runde- enkel runde- dobbel runde. Snu og motsatt vei. Så dobbel runde-enkel runde-dobbel runde igjen. Vi avsluttet med to enkle runder til slutt.

Tempoet var høyt, til tross for mye klær og mørke. Var du med, kan du registrere deg med en gang.  Kanskje vinner du neste gang?

Jeg hørte løst at en del forberedte seg til løp i helga. Lørdag er det Nøklevann Rundt og Ivar Formoes minneløp og Furumomila, blant annet, og søndag kan du løpe Rosa Sløyfe-løpet og samtidig støtte kreftsaken. Det er i det hele tatt plenty av muligheter for å teste ut formen med startnummer på brystet framover. Sjekk terminlista på kondis sine nettsider. 
Kanskje ses vi på startstreken?

     


Kommentarer