29 til bommen

Det var veldig fint innevær denne mandagen. Det blåste, regnet og det var kaldt. Heldigvis visste jeg at i hvert fall to stykker skulle komme til Bakkekroa, så da kom jeg meg ut denne kvelden også. 

Det viste seg at vi ble flere enn tre. Nei, vi var ikke 29. Det var åtte som trosset uværet denne mandagen. 29 var antallet intervaller vi løp. Neida, ingen hadde flyttet bommen, men vi prøvde for første gang å løpe i ett minutt. Det var litt diskusjon om hvor lange pauser vi kom til å trenge. Vi landet på 30 sekunder. 

Tredve sekunder virket veldig kort. Det føltes som jeg så vidt fikk snudd meg før Ole-Martin ropte at det var fem sekunder igjen av pausen. Det var dessverre ikke bare på hans klokke. Fordelen var at det føltes som vi kom veldig fort opp til tross for at gpsen har logget to kilometer lenger enn vanlig. 


Ingen tok med speilrefleks og lyskastere denne kvelden heller

Dersom du var med på mandag, her er lenken til egenregistrering av treningaKommentarer