Nå gjelder det!

 Startnummer er hentet, gel er innkjøpt og treningen unnagjort. 
I morgen lørdag er det igjen Oslo Maraton, og med det hele 33.000 løpere i Oslos gater. 

Treningscamp har flere med, jeg talte hvertfall sju som rakk opp hånda på onsdagens trening. Hvor mange som deltar på de ulike distansene har jeg ikke oversikt over, men jeg vet at en hel del skal løpe halvmaraton, og hvertfall to skal løpe ti for Grete. Det er så bra! 

Det hadde vært hyggelig om så mange som ville traff hverandre før løpene starter. Så vi møtes ved fontena på Nationalteatret klokka 12.45 for lagbilde og opppiffing. Og skal du ikke løpe, så håper jeg at du er i byen og heier.

For min egen del lurer jeg som vanlig hva jeg skal løpe i og hva slags joggesko jeg skal velge. Dessuten - hva skal jeg spise før løpet, i og med at starten er nesten 14 for egen de, jeg som skal ut på 21.5 kilometer i varmen. Jeg skulle ønske at det ikke var så varmt.

Arrangørene anbefaler minst mulig klær, og mye drikke. Jeg satser nok på singlet og løpeskjørt. Men hvilket av de x-antall parene med joggesko er best på langløp- ikke for tunge- ikke for varme- og holder helt inn uten gnagsår? Tror jeg venter til i morgen. Og frokost blir nok knekkebrød som vanlig, også tar jeg kanskje grovbrød til lunsj. Noe som varer nesten helt inn. Halvmaraton er både løpeglede og litt vondter. Så får vi håpe at bein og hode er sterke nok til å fullføre.


Tvi, tvi til alle i morgen!

     


Kommentarer