Høsten har kommet og Oslo Maraton nærmer segEtter en lang sommer med sykling, jobb og ferie var jeg endelig tilbake på Treningscamp og mandagsbakkene denne uken. Etter en helg med både Nordmarkstraver'n og flere som meldte om sykdom var jeg usikker på hvor mange som ville dukke opp på Smestad denne mandagen. Men det var ingen grunn til å engste seg for at dette skulle bli dagen da jeg skulle løpe alene. En etter en dukket det opp campere og til slutt var vi fem som var klare for å løpe.

Forrige mandag hadde det vært tre minutters intervaller og dette hadde vært en tung økt for mange. Vi ble derfor raskt enig om at det beste ville være å kjøre de tradisjonelle fem minutters dragene. Med unntak av orienteringsløperen som raskt tok teten løp vi som en god og samlet gruppe med høyt tempo. På det nest siste draget endte vi opp den øverste parkeringsplassen ved Øvresetertjern. For min del gav økten 5 nye personlige rekorder på Strava, noe som etter mange gode økter i år viser at det var tempo denne mandagen.

Det er tydelig at høsten har kommet og på nedfarten ble vi løpende med mobiler for å lyse opp veien gjennom skogen. Så dersom vi sees på neste trening anbefales både hodelykt og refleksvest.

September er en måned med mange løp, både langdistanseløp og bakker. Et løp du kan møte mange campere på er Oslo Maraton, og det er nå kun 10 dager og 1 time til start. Så da sees vi kanskje der eller allerede på mandagsbakkene til uken?

Årets første høsttrening med mandagsbakker.

Premien på toppen av Tryvann.

Dersom du skriver treningsrapport, her er lenken til egenregistrering av treninga


Kommentarer