Forkjølelser og andre slitsomme greier

Forrige mandag rakk jeg ikke frem til Bakkekroa til åtte, og fikk løpe alene hele veien. Allerede på vei opp kjente jeg at kroppen var i ferd med bli syk. En uke uke senere var ikke kroppen helt frisk, men hvor lenge kan man holde seg i ro. Uansett må man jo ikke gå helt ned i kjelleren hver gang. Dette var definitivt en kveld jeg skulle holde igjen litt. Dessverre rakk jeg ikke frem til åtte denne gangen heller. Klokka var ikke så mye over, så jeg hadde et håp om at jeg skulle klare å ta de igjen i løpet av oppvarmingen. Jeg kjente igjen bilen til Ole-Martin, så jeg visste i alle fall at det faktisk var noen foran meg. 

Det var  ikke før bensinstasjonen jeg endelig fikk øye på en annen løper, som jeg trodde var halen på feltet. En lang lyshåret orienteringsløper som dessverre også var sent ute. Det var ingen andre ved startpunktet, som vi kaller Gressbanen, så da var det bare å løpe videre. Forhåpentligvis gikk det ikke like fort som forrige gang der fremme. Da hadde de bare gått fremover i pausene. Ikke ante vi om de kjørte fem minutter eller tre minutter heller.

Etter en stund møtte vi på Marius, som var på vei nedover. Han lurte på om det kom noen flere bak oss. Han var også litt sent ute, men han hadde møtt de andre. Det skulle bare være en som lå litt lenger bak. Han hadde vi ikke sett. Rundt svingen så vi resten av gjengen. De hadde pause, men de startet på igjen før vi rakk helt opp til dem. Det skulle gå fem minutter til før vi fikk pause. 

Ole-Martin og Vemund mente de hadde mistet én på veien. For det skulle vært en til som lå bak dem. Jeg kan ikke huske at jeg møtte noen andre løpere. Men da var vi alle fall blitt ni, og alle løp fem minutters intervaller med to minutter pause. Det var litt spredning i feltet, så ikke alle fikk gå oppover i pausene. Noen måtte gå nedover igjen. Det var likevel et bra tempo slik at vi kunne ta et siste intervall fra broen. Det ble nok litt mer enn fem minutter for de fleste.

Da er det ikke flere bakkeintervaller igjen før Oslo Maraton, men du rekker to til før Oslos Bratteste, og du kan få med deg en tredje før Skjennungstua Opp. Og det er selvfølgelig lov til å komme selv om du ikke har tenkt å løpe noe løp. Men nå er det på tide å ta på seg refleksvest. 

En sprek gjeng på toppen. Vi trenger flere lyskilder.

Reflekstest. Klarer du å du å se hvem som kom inn i bildet, og hvem som gikk bak kamera?


Utsikten fra Holmenkollen

Dersom du var med i går kveld, og du har lyst til å vinne premier, bør du gå inn på  denne lenken for å registrere treninga
Kommentarer