Flott klubbmesterskap!

Endelig tid for uformelt klubbmesterskap! Enkelte kom vel forberedt, mens for andre kom klubbmesterskapet en smule brått på. Noen måtte til og med overtales til å løpe konkurranse i stedet for de klassiske intervallene! Klubbmesterskapet skal bare være moro og ufarlig for alle!

Oppvarming i parksprintløypa, og instrukser om gjennomføringen. De fleste tok tiden selv med egen klokke, mens enkelte fikk hjelp av sekretariatet. Deretter gikk startskuddet, feltet spredte seg raskt, og deretter fikk tidtaker hendene fulle med å sekundere og telle runder. Forskjellige strategier ble testet ut: starte hardt, øke på utover i løpet, ta det rolig/kjøre på i den lange slake nedoverbakken, og eventuelt gi jernet hele veien. Uansett imponerte alle med super innsats, og konkurransen ble en finfin tempoøkt.

Vinnerne utropes her:

Dameklassen:
1) Gina (22,55)
2) Inga (23,00)
3) Tove (23,06)

Herreklassen:
1) Erling (18,28)
2) Matias (19,36)
3) Emir (19,46)

Premier be utdelt, også uttrekkspremier til Gøril og Bård! Claus bød på hjemmebakst, det var både kaffe og cola, og generelt veldig god stemning. Takk for oppmøtet alle sammen, og for bidraget til å gjøre klubbmesterskapet så vellykket!

Registrer gjerne treninga di her!

Sjekk den blide gjengen, da:

Foto: Claus Håvik


 

Kommentarer