Bli med på moroa!

Trening er seriøst, men det skal være moro også. Og koselig. Derfor bare du bli med på treningen i Frognerparken i morgen. Da er det duket for en liten fest og for konkurranse, siden Treningscamp arrangerer klubbmesterskap.

Tenker du Å nei- vil ikke?
Eller tenker du: Så kuult?
Bli med uansett! Dette blir bare kos og morsomt, som noen sa.

Vi legger opp til en løype på 5 kilometer, det innebærer fem ganger hovedrunden i parken. Oppvarming skjer med en rundes løping. Trenger du mer, så løper du litt på forhånd. Det blir selvsagt kåring av beste mann og kvinne, det blir uttrekkspremier fra Løpeskjørt og Adidas, og servering av noe søtt og etbart til slutt. Du måler selv hvor lang tid du bruker, og rapporterer til offisiell tidtaker i mål.

For noen kan 5 kilometer fremstå som langt, men til opplysning så pleier vi å ha løpt omtrent 6 kilometer når vi er ferdig etter onsdagsintervallene. Dermed blir treningsutbyttet omtrent som vanlig. 

Det hadde vært supert om du registrerte deg her om du vil være med. Og rekker du det ikke, så er det viktigste at du deltar. Vi i styret i Treningscamp vil ha med flest mulig. Da blir jo konkurransen og treningen best mulig. 

Maria er klar for å ta tida, og Claus har sagt han bidrar til ettefesten, så det må jo bli bra.

Vi ses i morgen kveld, da!


     


Kommentarer