Ping pong i tåka.

Folk dukker opp for å løpe mandagsbakker også hvis man ikke annonserer dem på Facebook. Denne mandagen var vi seks stykker som startet fra Bakkekroa, og så ble vi dobbelt så mange fra Gressbanen. Alle hadde vært med tidligere og kunne opplegget. 

Vi kjørte de tradisjonelle fem minutters dragene. Denne gangen ble spredning i feltet så stor at vi etter hvert ble to grupper. Det var to som ga seg etter fire drag, og det er selvfølgelig lov. Vi i bakerste gruppe fikk et kort syvende drag. Fordelene med å ha en gruppe foran er at vi fikk litt heiing på siste draget, da vi møtte dem på vei ned igjen. Emir tok siste bakken en gang til for å hjelpe kameraten opp, mens han spilte ping pong med seg selv. De kom litt brått på meg, så det ble ikke avbildet og de hadde ikke lyst til å ta bakken en gang til.

Nedover igjen tok noen banen, andre skogen og resten veien. Det tykke skylaget gjorde det veldig mye mørkere enn forrige gang, men skogen var visst fremdeles grei å løpe i. Vi tre som løp hele veien ned til Bakkekroa kom dit samtidig, selv om vi hadde løpt forskjellige veier.Dersom du var med på mandag, her er lenken til egenregistrering av treninga Og det er aldri for sent å registrere gamle treninger, men jeg oppdaterer ikke fjorårets statistikk.

Kommentarer