Høst i Frognerparken

Det er jo ikke høst riktig enda, men jeg fikk en sterk fornemmelse av at den er på vei når jeg ankom parken i går. Det var mørkt, grått og veldig stille. Heldigvis kom det overraskende mange på trening - vi var rundt 24 stk. til sammen! I tillegg var det hele 6 nye som møtte opp i kveld. Velkommen skal dere være :)

I dag kjørte jeg en variant med 4 doble runder og 4 enkle:

1-2-2-1 og 1-2-2-1

Jeg kjente det i alle fall godt i beina etterpå!

Til helgen tar jeg initiativ til en langtur på søndag. Det er lenge siden jeg ha løpt den gode, gamle langturen fra Skøyen og ut mot Fornebu. Forhåpentligvis er det noen flere spreke campere som ønsker å slenge seg på :) Vi møtes på Skøyen stasjon (ved Elkjøp) kl.11!
For dere som løp i går, her er lenken til egenregistrering av treninga.Kommentarer