Varmt i parken

Fellesferie, strålende sol og etterlengtede sommertemperaturer er selvfølgelig ikke gyldig grunn for å avlyse Treningscampintervallene. Vi løper hver onsdag kl 20, uansett vær, føre og ferie.

Balkan var godt representert i kveld, det viste seg å være hele 33% av løperne, dvs 2 av 6, som hadde tilknytning dit. Vi liker det internasjonale tilsnittet på løpegruppa! Vi liker også at Are fant veien til parken for første gang midt i ferien - velkommen!

Vi løp klassiske pyramider - 3 sett av enkel runde, dobbel runde, enkel runde. Pauser på 1 min - 1,15 min. Masse liv i parken på denne fine julikvelden! Det er veldig hyggelig å se at så mange bruker det flotte friområdet Frognerparken. Det hadde også vært flott om Oslofolket kunne nyte annen mat enn pølser grillet på engangsgrill når de er i parken. Det siste (og raskeste!) intervallet ble nesten litt amputert av en begynnende ulmebrann i det enorme engangsgrill-tårnet ved siden av avfallsdunken som er satt opp til dette formålet. Hva med sushi, folkens?

Takk for en hyggelig økt, Andrea, Snorre, Are, Lars og Janko! 

Registrer gjerne treninga di her 

Kommentarer