Ufarlige mandagsbakker

Det så ut som det kunne bli virkelige skumle bakkeintervaller med lyn og torden i går kveld, men klokka åtte skinte sola og himmelen var blå. På trappen bak Bakkekroa ventet Kathrine, Mia og Per, som hadde tatt med rulleski igjen. Like etter meg kom Janko også, og da satte vi i gang oppvarminga til Gressbanen. Der møtte Ole Audun oss. Like etter Holmenkollen stasjon var vi plutselig blitt syv ettersom Lars-Einar hadde tatt oss igjen. Han var litt andpusten akkurat da, men ikke verre enn at han la seg i front og kappløp med Ole Audun resten av økta. 



Kveldens opplegg var tre minutter løping, og 90 sekunder pause. De raskeste gikk nedover i pausen, mens de bakerste gikk oppover. Mia syntest det var hyggelig å løpe med oss, siden alle kom nedover var det ikke farlig å ligge bak. Det er helt ufarlig å bli med.

Nå blir det noen uker til neste gang jeg kommer, men det betyr ikke at dere ikke kan løpe på mandag likevel. Nå har vi klart å holde mandagsbakkene i gang gjennom to vintre, så jeg blir litt skuffet om det stopper opp midt på sommeren. Bare rop ut i facebookgruppa vår at du har tenkt å springe på mandag, så får du nok med deg noen. Møt opp selv om du ikke får svar. Det pleier alltid å dukke opp noen på Bakkekroa eller Gressbanen uansett, og det er faktisk ikke alle som bruker Facebook. Og ja det er selvfølgelig løping i parken på onsdag. Der har vi holdt det gående i mange år.






Du kan registrere at du var med på følgende lenke, så blir du med på statistikken.

Kommentarer