Mørke skyer

Det var siste mandag i juni, og syv campere møtte for å ta seg opp bakkene til Tryvannstårnet. I motsetning til forrige gang så var det opphold, men skyene virket mørke og faretruende. Vi kjørte tre minutters intervaller.
Etter åtte intervaller var vi ikke oppe ved tjernet, så vi valgte å kjøre to til, men da måtte de fremste gå ned til flata igjen. Vi kunne kjørt ett for alle kom inn i siste bakken. Men vi gikk i alle fall ned til den øverste parkeringsplassen. I noen sekunder ledet jeg, og begynte å lure på om de hadde tenkt å la meg "vinne", men det fløy to stykker forbi. Beina var tunge den siste lille bakken, men da hørte jeg pusten til Roald bak meg motiverte det meg til å presse litt til. Klarte å holde han bak meg.

Men dette er ikke en konkuranse om å komme først. Det er først og fremst en treningsøkt, og jo lenger den varer desto bedre er jo økten. Så ikke tenk at du må trene deg opp for å bli med, eller at du sinker oss andre. Du bare gir oss mer trening.
Dersom du var med i går kveld kan du registrere treninga her.

Kommentarer