Litt regn og litt sol..

Det så ut som om det kom til å bli dårlig oppmøte på treningen i går når jeg kom til parken litt før kl. 20, men vi endte opp med å være 14 stk. tilslutt. Det er ikke dårlig med tanke på at sommerferien er begynt for mange og et vær som var ganske så ustabilt! Det ble en god gammel variant i går:

2-1-2-2-1-2-1-1

4 doble og 4 enkle runder med andre ord! Jeg kjente at beina mine endelig har fått litt futt i seg igjen etter min ultraløp-vår. Det var mange spreke med i går som også hjalp med å holde farten i beina oppe. Bra jobbet alle sammen. Jeg fikk ikke tatt noen bilder i går, men jeg lover at jeg neste onsdag skal huske på det også :)

Det blir langtur på lørdag - oppmøte i Frognerparken kl. 10.00. Turen går til Bogstadvannet og blir ca. 20km.

Dersom du var med i går, husk å registrere deg her; link til egenregistrering av treninga.


Kommentarer

Legg inn en kommentar