Han snille tok den grusomme

Etter en lang rekke dager med sol, regnet det lenge på Onsdag. Men det var opphold da vi holdt på i Frognerparken. Ikke virket bakken våt heller.  Det er en grunn til at det er bålforbud

Vemund var kveldens eminente trener. Han overrasket med kveldens opplegg "Enkel,  dobbel", sa han og der vi trodde det skulle komme en enkel til kom det istedenfor en trippel. Etterpå kom det jammen en trippel til. Heldigvis skulle vi ned på en dobbel etterpå, og så avslutte med en enkel. Altså løp vi en stor pyramide, eller den grusomme, som jeg kaller den. Men det finnes verre varianter. Noen foreslo 12 runder. Etter første trippelen snudde vi retning og løp motsatt vei. Noen protesterer alltid på det, men det er fint for beina å variere litt.  Det burde også være like langt begge retninger, men i følge klokka bruker jeg alltid litt mer tid i motsatt retning.

Litt uvant var det å løpe forbi Emir i går, men det var fordi han var fornuftig og tok det rolig i går. Han fant nemlig ut på tirsdag at han skulle løpe Nordmarka Skogsmaraton på lørdag. Det blir maratondebut med fem dagers forberedelse. 
Om du ikke skal løpe selv, kan du jo legge lørdagsturen innover Nordmarka og heie på Emir og Marit og andre campere. Hvis det er noen som er i Nordens Paris på lørdagskvelden må dere gjerne heie på oss som løper der.

For dere som ikke løper løp på lørdag så er det langtur i Maridalen. Start fra BI/Nydalen T-banestasjon kl. 10. 

Dersom du var med i kveld, her er lenken til egenregistrering av treninga


Kommentarer