Med musikk til arbeidet

Litt av en onsdag, når gradestokken kryper over 20 grader, grillosen ligger lavt i Frognerparken og vi i tillegg får rå musikk til intervallene :) 

Hele 19 stykker dukket opp til trening i parken i dag- mange når vi vet at det var løp både i går mandag, i dag tirsdag Fornebuløpet og lørdag Grefsenkollen opp. Og ikke minst- fire nye kom også! Velkommen skal dere være!

Sist onsdag var det lange intervaller, derfor kjørte vi en klassiker i dag. Og det passet fint i varmen, synes jeg. Vi kjørte: 
Enkel runde, dobbel runde, enkel runde.
Enkel runde, dobbel runde, enkel runde.
Enkel runde, dobbel runde, enkel runde.
Selvsagt med pauser i mellom, der det var viktig å drikke og puste. Men det var ingen tvil- ble sliten, ja!
Kanskje var det lyden av "The final countdown" som fikk meg opp bakken siste gangen. Men det er lenge siden jeg har tatt meg ut sånn. Av pusting og pesinga rundt meg tolket jeg det at det gjaldt for flere.

Husk å registrer treninga her. Også ses vi vel neste uke, om ingen andre drar i gang langtur før det?
     


Kommentarer