Maridalsvannet rundt

Denne utrolige flotte søndagen startet ved Nydalen T-bane. Det viste seg at inngangen vi hadde avtalt å møtes ved var stengt pga oppussing. Jeg tror jeg var rundt hele stasjonen. Vi fant hverandre etter hvert. Forhåpentligvis overså vi ikke noen løpere ved en annen inngang. Vi ble i alle fall seks stykker. Turen gikk oppover mot Maridalsvannet. Både Kari og jeg hadde sprunget stafett på lørdag, og vært på hver vår bankett etterpå. Marit hadde også vært ute og "feiret oss". Jeg føler vi klarte oss fint likevel. Vi var en samlet gruppe.. 

Det var Marit som var mest kjent rundt vannet siden det er i hennes "nabolag". Jeg har bare løpt rundt vannet en gang tidligere i St. Hansgaloppen. Det er fint kveldsløp som går 24. juni i samme løype som vi tok i dag. Bortsett fra at start er på Maridalen skole istedenfor Nydalen, så man slipper unna den stigningen. Ellers er del en del bakker rundt Maridalsvannet, selv om jeg tror klokken min tar feil når den sier jeg klatret over 1200 høydemetere på turen. Det er tre ganger Smestad til Tryvann. Turen føltes ikke så tung, men det kan jo være fordi vi kjørte et roligere tempo. 

 
Rolf, Kari, Helene, Marit, Eirik og meg selv ved kirkeruinen. Kalles dette en groupie?

Ruta er tydeligvis populær også blant hesteryttere. Det var mange sorte klumper langer veien. Plutselig bevegde noe av det sorte seg. Det var en hoggorm. Jeg fikk dessverre ikke noe godt bilde av den. Den var veldig kjapp, og gjemte seg under et tre. Ikke første gang en sånn har dukket opp på våre turer. Ellers var turen svært idyllisk om enn litt varm.


 
Ute på bondelandet midt i Oslo


Nede igjen i Nydalen ble det is og drikke før vi tok forskjellige veier videre. Jeg tok turen nedover langs Akerselva til jernbanetorget. Selv om det stort sett gikk nedover var det tyngre uten det trivelige selskapet.
 
Samlet tropp opp bakkene.


Neste helg er vi tilbake på den kjente og kjære Forneburuten fra Skøyen. Vi tror det er best med en flat tur en uke før Gøteborgsvarvet og Eco Trail for de som skal være med på disse løpene. Men slapp av du må ikke vente så lenge på neste trening. Allerede i morgen er det mandagsbakker fra Smestad klokken 20:00. Alle er velkomne dit.
Her er lenken til egenregistrering av treninga

 

Kommentarer