Fire startet, tre kom tilbake

Det var langtur på lørdag, og vi var tilbake på kjente trakter fra Skøyen til Fornebu. Det er et vakkert område, med lite som skygger for solen. Dessverre var det noen skyer som gjemte solen av og til, så det var litt kjøligere enn tidligere i uken, men likevel fint løpevær. 


Masse små andunger, og noen campere litt lenger fremme.


John, Gunnar, Inga og Kari la i vei fra Skøyen. Jeg var litt sent ute, og måtte starte med å ta dem igjen. Jeg prøvde å løpe lett og lydløst, men det tok ikke lang tid før de la merke til at jeg var der. Gunnar lå så langt foran de andre at han så meg ikke før i pausen ved Statoilbygget. Underveis pratet vi mye om neste helg. Kari og jeg skal løpe Gøteborgsvarvet, som visst nok har mange bakker.  Men Inga kunne trøste med at vi bare kunne tenke på at henne, som nok har det mye verre når hun løper Ecotrail samme dag.


Gunnar, Inga, John og Kari

Etter at vi hadde tatt noen gruppebilder, og skulle til å sette i gang igjen, dukket Helga opp. Vi lurte litt på om vi skulle vente og se om det var flere bak oss, men vi valgte å løpe videre ut til Storhukodden. John vendte hjemover litt tidligere. 


Hjemover igjen med Helga.
Ved Lysaker tok Helga en annen vei hjem, og Gunnar skrudde opp farten og løp i fra oss. Dermed var vi tre som løp opp til Frognerparken før vi skilte lag. En fin tur, og ifølge den nye klokka den raskeste halvmaraton jeg har løpt. Håper jeg løper litt raskere neste lørdag. Men før det er det mandagsbakker i morgen. Kommer du?

Kommentarer