18 stk. på 18.mai


Jeg var usikker på hvor mange som ville komme på onsdagstreningen i går ettersom det var dagen etter selveste 17. mai men ble veldig positivt overrasket å se hele 18 spreke fjes! Det er en del av oss som skal løpe lengre løp til helgen derfor tenkte jeg at det var lurt å få litt lengde på intervallene. Det endte opp med en pyramide-variant:

1-2-3, 3-2-1 (enkel runde (et minutt pause) - dobbel runde (1.10 min pause) - trippel runde (1.20 min pause) x2).

Det er lenge siden vi har hatt triple runder på onsdagstreningene og det var hardt! Jeg ble i alle fall ordentlig sliten og regner med at det er flere som delte den opplevelsen :)

Lykke til dere som skal løpe Gøteborgsvervet i helgen! Selv skal jeg ta fatt på 45 km på Ecotrail Oslo. Sees i parken neste uke!

Husk å registrere dere! Her er lenken til egenregistrering av treninga. 

Kommentarer