Opptur, intervaller og langtur i ett.

Alle rakettene var borte på mandag, så noe uvant lå jeg i front oppover bakkene. Det varte i fem intervaller. Ved Frognerseteren bestemte jeg at vi delte opp siste i to deler. Den ekstra pausen trengte i hvert fall jeg, men jeg ble likevel fraløpt til bommen. Selv med meg i front klarte vi å holde god fart oppover. Til tross for en ekstra pause brukte vi bare 1 minutt 56 sekunder mer enn forrige gang fra Gressbanen  til bommen. På toppen ventet Knut med drikke.


Uvant at alle ligger bak meg.
En tørst og litt kald gjeng på toppen

Klarer du å se hvem som kom inn i bildet og hvem som gikk bak kamera?

Vi var like mange menn og damer oppover, men nedover igjen var damene i flertall, siden tre av fem menn ble henta med bil. 

Nedover ble det pratet mye om Holmenkollstafetten. Vi har fremdeles to ledige plasser på Treningscamp sitt lag. Eventuelt tre om ikke Jens absolutt vil løpe to etapper. 

Dersom du var med på  mandag, her er lenken til egenregistrering av treninga.

 

Kommentarer