Intervaller med internasjonalt tilsnitt

Hele ni stykker dukket opp ved Bakkekroa i går. Det var en internasjonal samling med representanter fra Finland, Island og til og med Bergen. Jeg hadde håpet at det skulle komme noen til ved Gressbanen, men der var det ingen. Verken klokkeren eller presten møtte i går. Derimot på vei oppover rundt en sving hadde jeg plutselig fire karer foran meg istedenfor de tre jeg hadde før svingen. Da hadde Ivan dukket opp også. Han ble litt forvirret da alle plutselig stanset, men det var bare fordi vi kjørte tre minutters intervaller i går, med nitti sekunder pause. Dermed kom start og stopp helt andre steder enn de pleier. 

Sandra og Örnólfur snudde litt tidligere og fikk fordelen av gatebelysningen.

Som vanlig når det kommer internasjonalt besøk i kollen så kommer tåka. I selve Holmenkollen var det egentlig ikke så ille, men oppover ble tåka tettere. Fra bommen kunne vi ikke se Tryvannstårnet i det hele tatt. 

Erling, Per, Gunnar, Emir, Ivan og Bård løp helt til bommen og fikk lide for at lysene slås av på toppen.

Noen mente denne varianten var lettere enn de vanlige, mens andre følte de var tyngre. Nitti sekunder pause fungerte i alle fall bedre enn seksti. De som møter opp får se hva det blir neste gang.

Dersom du var med i går kan du bruke denne lenken til å registrere treninga 

Kommentarer