Futt med fart i

En skulle nesten tro at løperne i Oslo lukter at det sesongen er i gang, og at det kommer løp på løpende bånd framover. Hele 29 stykker møtte opp i Frognerparken denne onsdagen, derav tre nye. Velkommen alle sammen!

Siden det er knappe to uker til Sentrumsløpet, så var planen å få fart på beina. Dermed ble det klassiske pyramider, der det er flere enkle runder enn doble. 

Vi kjørte altså 12 runder som vanlig, etter denne malen:
Enkel runde, pause.
Dobbel runde, pause
Enkel runde, pause.

Denne kombinasjonen kjørte vi tre ganger, og selvsagt med en tvist. For Vemund foreslo at vi skulle snu før den siste pyramiden. Og enda så grusomt det er, så gjorde vi det. Og jeg tror det har god effekt- da sparer en seg ikke så mye i rundene siden en plutselig ikke har helt kontroll på hvordan en løper alt motsatt vei.
Sisterunda løp vi "riktig vei", og da var farten også inne. Det er jo et godt tegn når folk ligger i startområdet etter endt økt. Og peser.

Var du med i kveld? Husk  å registrere deg her, så kan det bli premier på deg.
Vi minner også om at det er gode muligheter til å bidra til bra plassering i Holmenkollstafetten for Treningscamp, ta kontakt med Inga om du har lyst. Og ellers håper vi at mange melder seg på løp med Treningscamp på ryggen framover.

    
 

Kommentarer