Er du klar for Sentrumsløpet?

 Kjenner du på formen? Har du vondt i leggene? Er startnummeret hentet og Treningscamp-bunaden klar?  Og hva skal du egentlig spise i morgen, før alvoret setter inn?
Det er vår, bjørka springer og da er det Sentrumsløpet. I år er det hele 14 stykker fra Treningscamp som skal være med. Fantastisk! Det må vi jo dokumentere og ikke minst sørge for å peffe hverandre opp. Vi håper at flest mulig fra TC kan møte ved fontena ved Nasjonalteatret, tradisjonen tro, klokka 15.15. Da rekker vi både prat, bilde og oppvarming før første pulje skal avgårde.

Grunnlaget er lagt, runder i parken løpt gjennom hele vinteren. Nå braker det løs. 
Det fine med Sentrumsløpet er at det sier noe om formen på starten av sesongen. Løypa varierer fra år til år, men ikke fryktelig, og det gjør også at resultatene er ganske sammenlignbare. Samtidig kan det variere noe voldsomt med været, og det påvirker også- hvert fall meg. Det blir spennende å se hvordan beina henger med opp den første bakken, og om de følger med videre. Hvor seige er de i år?
Jeg ønsker lykke til til alle som skal være med. Finn en rygg i ditt tempo, og hold hele veien til mål. Det er ikke så farlig å ha det litt vondt mot slutten.
For egen del får jeg klemt inn løpet i ellers tett prorgam- dermed blir det særdeles overraskende om jeg kommer i mål til sånn overkommelig tid. Men jeg gleder meg likevel. Det er jo løpefest!

     


 

Kommentarer