Intervaller med hun mor

Hele åtte stykker var vi parken i parken i kveld. Det er ikke så verst for en onsdag midt i påska. Til og med en nykommer hadde funnet veien dit. Håper du ikke ble skremt, men kommer tilbake. Inga kjørte oppvarmingen, så endte vi av en eller annen grunn opp med at jeg styrte intervallene. Dermed ble det pyramider. Altså den klassiske 1 - 2 - 1 - 1 - 2- 1 - 1 - 2 - 1 varianten, ikke 1 -2 - 3 - 3 - 2 - 1 eller en av de mange andre variantene folk trodde jeg mente. Nå gjorde jeg ikke så mye mer enn å holde rede på klokka. Men det var en annen med i kveld som ropte og piska oss igjennom intervallene, og veldig bestemt ville ha oss: "HELT INN!". Det var hun mor, som var tilbake i parken. Ja, ikke min mor men Treningcamps mor, Siri.

Jeg ble i alle fall sliten i kveld, så sliten at jeg glemte å lodde stemningen for en langtur på lørdag. Det blir i hvert fall helt sikkert bakkeintervaller på mandag.

Husk å registrere treninga herdet ryktes at vi snart får i gang premiering igjen.

Kommentarer