God vår-stemning!

Våren har definitivt kommet! Da intervallene startet kl 20 i kveld, var det lys og vakker himmel over Monolitten. Løpere i vinterdvale har funnet frem løpeskoene, og i dag telte jeg 27 på trening. Det er veldig hyggelig at så mange kommer, og ekstra flott at 5 nye fjes fant veien til Frognerparken i dag. I tillegg hadde vi flere comeback-kids på plass, tilbake etter skade-avbrekk. Velkommen nye og gamle!Det ble en ganske tradisjonell variant på intervallene, med enkel runde - dobbel runde - enkel runde - dobbel runde - enkel runde - dobbel runde - enkel runde - dobbel runde. 1 minutts pause etter de enkel rundene, og ca 1,10 etter de doble. For min del føltes økta særlig hard i dag - er det påskekosen som har satt spor? På den annen side skal det jo føles hardt, det er liksom litt av poenget. En tommelfingerregel er at intensiteten skal være slik at du makter å løpe den siste intervallen aller raskest, man bør altså spare bittelitt på kreftene underveis. Etter min mening gir det liten mening å trene så hardt at du garantert ikke orker å komme neste onsdag... Da er det bedre med lavere intensitet og jevnt oppmøte!

Takk til Siri for uslåelig motivering underveis i dag! Og på gjensyn alle sammen! Her kan du registrere treningen din. 

Ps: Mange la sikkert merke til at vi ble fotografert i dag. Det vet jeg egentlig ikke noe særlig om, kanskje noen andre har noe informasjon de vil dele?

Pps: Jeg tok med et par litt slitte damehansker hjem, de lå gjenglemt igjen under treet vårt. Håper rette eier gir seg til kjenne!

Foto: Claus HåvikKommentarer