Tørrskodd i parken

Det er nesten ikke til å tro, men denne onsdagen var det bart, tørst, oppholdsvær, stjerneklart og ganske mørkt i parken. Det var tilogmed plussgrader, og alle hadde joggesko uten brodder. Det er nesten så en kan rope halleluja, det er tross alt februar.
Ti stykker møtte opp under lampa i Frognerparken, derav ei ny. Velkommen Silje! 

Siden det var bra forhold, så kjørte jeg en ny variant av pyramidene. Denne gangen valgte jeg følgende miks av de faste 12 rundene våre:
Dobbel- enkel- dobbel dobbel- enkel-dobbel, og to enkle tilslutt. Hele poenget var å få utholdenhet til litt lengre strekk (og dermed litt lavere fart), og opp med farta på de enkle rundene. Vi kjørte pauser på 1.10 mellom de doble, og ca ett minutt etter de enkle rundene.
Jeg syntes det fungerte veldig bra- selv om de sprekeste nok kunne lagt på rundene litt siden noen av oss brukte litt lenger tid. Vi fikk hvertfall vondt, og det er jo det som er deilig. Etterpå. Husk ellers å registrere deg her etter kveldens trening. 

Håper vi ser enda flere tilbake i parken neste uke. Og nå er løpsesongen i gang, første løp var forrige lørdag, og ellers er det bare å følge med på terminlista til Kondis om du lurer på hva du skal melde deg på.


       

Kommentarer