Forsvant i tåka

I kveld var jeg så sent ute at det ikke var noe poeng i å prøve å starte fra Bakkekroa. Ikke fra Gressbanen heller for de andre hadde allerede startet. De var halvveis i første intervallet da jeg kjørte forbi dem. Midtstuen ble mitt startpunkt. Bakken opp til Besserud var ikke brøyta, så det ble en brutal start. 

Midtstuen er litt utenfor løypa vi pleier å løpe, men Besserud er der veiene møtes. Jeg var ikke sikker på om jeg var foran eller bak de andre. Det er svingete parti, og tåka hjalp ikke på sikten. Jeg fortsatte å løpe til jeg var forbi der vi pleier å stanse for andre pause. Fremdeles ingen å se. Ikke at jeg kunne se så langt fremover. Men hvis de var foran var de allerede ferdig med pausen. Jeg gikk nedover i i pausen. De kunne være bak meg også. Men det dukket ikke opp noen gjennom tåken. Hva var klokka. 12 minutter oppvarming pluss 2 ganger 5 minutter pluss 2 minutter pause. De burde ha passert allerede. Ok, da får jeg løpe oppover. 

Mot Holmenkollen ser jeg en løper. Er det halen? Og der kommer noen gående tilbake. Nei, de bærer på ski, og løperen er ikke en camper. Fremdeles ingen tegn til de andre verken foran eller bak. Men sikten er ikke så god.


Vanligvis kan man se langt oppover her ved Holmenkollen. I hvert fall pleier man å se brua over veien.

Jeg fortsatte å løpe oppover uten å se noen foran meg, bortsett fra skiløpere, og ingen bak meg. Da jeg passerte masten begynte jeg å bli sikker på at de måtte ligge bak meg. Men når jeg rundet svingen så jeg opplyst av tårnet så silhuettene av mange campere på toppen. 
Da måtte jeg jo bare gi alt den siste bakken, og fikk masse drahjelp de siste meterne. De hadde nok vært der en stund for de hadde rukket å ta alle disse bildene.


Ole-Martin var først opp og tok denne selfien.

Jens, Tone (ny), Christian F, Roald, Trygve. Foran: Per

De rakk enda et bilde før jeg kom.


De hadde brukte syv intervaller. Jeg klarte meg med fem, men jeg starta noen kilometere lenger oppe. 10,5 km ble det fra Midtstuen. Fra Bakkekroa pleier det å bli ca 15 km. Avstanden varierer litt avhengig av hvor mye man går nedover i pausene. Her er lenken til egenregistrering av treninga.


Kommentarer