Endelig mandag

Ikke overraskende var Per (til høyre) først opp med Roald kun tideler bak.

Det er ikke mandag uten mandagsbakker! Så selv om savnet var stort når Claus for første gang i 2016 ikke var med på mandagsbakkene, ble det allikevel trening. Jeg fikk da gleden av å være stand-inn for Claus på økten og gjesteblogger idag. Kanskje blir det også flere innlegg i fremtiden

Vi møtte som vanlig opp på Smestad klokka åtte, der Per allerede ventet. Både Tone og Christian F som for første gang løp mandagsbakker uken før var klare for en ny økt. Når vi kom til Gressbanen møtte vi Roald og det var klart for intervaller.

Med lett nedbør og partier med både is og slush-føre var det ikke store forventninger til raske intervaller. Men Duracell-kaninen Per åpnet hardt og intensiverte igjennom dragene. Både Tone og Christian F har allerede hatt en fantastisk utvikling på bakkene og forbedret lengden på dragene betydelig fra første økt! Dette beviser igjen effekten av disse bakkene og jeg håper vi vil se flere på mandagsbakkene fremover.


Gledelig var det også at vi for første gang i 2016 passerte brua på Holmenkollen under det draget forbi Holmenkollen platået, som for mange av oss er et bevis på en god økt. Vi nådde også broen hvor t-banen til Frognerseteren går og kunne for første gang i år avsluttet med et langt sjette drag. Vi valgte å kjøre syv drag også denne mandagen.

Ekte idrettsglede med Ole-Martin (fra venstre), Tone, Christian F og Roald.

Til tross for at dørmila blir lengre når været er som det var i går, er det en fantastisk måte å starte uken på når man først har kommet seg ut. 

Uansett om du trener fordi det gir deg glede, om du har satt deg store mål for 2016 eller du trener for å holde kroppen i form håper jeg at vi ser deg på mandagsbakkene, der målet er at alle skal opp. 

Økten tok i går totalt 1 time og 38 minutter tur/retur med en distanse på 16,1 km med 463 høydemeter. Ønsker alle en god uke og håper å se så mange som mulig neste mandag!

Her er linken til egenregistrering av treningenKommentarer