Siste kveld med gjengen

Et visst sportsarrangement i Krakow må nok ta mye av skylden for at vi var en ganske liten gjeng som stilte på trening i kveld. Nå er det jo veldig moro med håndballguttas seier over Frankrike, så jeg skjønner at mange ikke klarte å slite seg løs fra sofaen og TV-en. Men det var veldig fint å være i parken også, altså!

Synes nesten ikke jeg skriver om annet enn vær og føre for tida, og i kveld var det mildværet som preget økta. Det var litt glatt rundt omkring i parken, men vi klarte å finne en løype som passet (den samme som vi løp for to uker siden). Det ble seks doble runder, og kveldens største utfordring var vel egentlig å holde seg tørr på beina. Eller, det var et prosjekt som i hvert fall jeg måtte gi opp rimelig kjapt. Ble søkkvåt, men det gikk greit. Vi mennesker tåler som kjent litt vann. 
12 runder til sammen, men med litt ulike distanser for min del.
Jeg klarte ikke helt å bestemme meg for hvor lange runder jeg skulle løpe, noe som kommer klart frem av skjermdumpen fra Runkeeper. Jeg prøvde meg fram og endte med å løpe både for langt og for kort helt til jeg fant en slags mellomløsning som gjorde at jeg kom «i mål» omtrent samtidig med de andre. Den siste doble runden løp jeg sammen med Per Kristian i skravletempo; såpass innvilget jeg meg. 

For dette var den siste treningen min med Treningscamp! I hvert fall på en god stund. På søndag bærer det av gårde til Stavanger, der kjæreste, leilighet og etter hvert en ny tilværelse med en liten baby venter. Jeg gleder meg til alt det, men det er kjempetrist å forlate Oslo og at jeg ikke kan løpe med dere lenger. Jeg har lenge visst at jeg skulle flytte i januar 2016, men det har jo virket som evigheter til. Og plutselig er datoen rett rundt hjørnet. 

Heldigvis ble det ingen trist avslutning. Jeg fikk en drøss med gode, våte klemmer, og mange lykkønskninger på veien vestover. Og Carina kom i parken akkurat da vi var ferdige – bare for å si ha det. Jeg lover å komme innom dere og bli med på en trening når jeg er i Oslo, kanskje blir det allerede til sommeren. Masse lykke til, alle i Treningscamp! 

Og takk for kveldens økt til Johanne, Anette, Claus, Erling, Gunnar og PK. 

Vi ses!

        

PS: Her kan du registrere at du var med i kveld. 

Kommentarer