Koselig liten tur mot vest

Da var det endelig en tur til Fornebu igjen. Det har faktisk gått en måned siden sist. Men vi har jo løpt en og annen tur i mellomtiden. Jeg trodde det skulle være litt mer populært å løpe vestover, men Ellen var den eneste som møtte opp. Det gjorde ikke noe det. Ellen er hyggelig hun, og det var lenge siden sist. Vi hadde begge valgt pigger i dag. Tror ikke det hadde vært nødvendig. På gangveien langs E-18 var det bar asfalt, ellers var det litt snø.


Ellen og meg ved Statoilbygget.


Vi bestemte oss for å snu ved Statoilbygget i dag. 11 km høres kanskje ikke ut som en langtur, men man må ikke glemme løpeturen til og fra møtestedet også. I dag klarte jeg å få 21,2 km. Det er langt nok for meg.


Etter 20 minutter på t-banen hadde drikkebeltet ennå ikke tint.

Kanskje var det siste dagers kulde, som holdt folk hjemme. Å dømme av det frosne drikkebeltet var det kaldt i dag også. Men det merket jeg lite til. TC-drakta holdt meg god og varm. Jeg er veldig fornøyd med dem. Siri sier de er på vei ut av kolleksjonen, så hvis du vil ha dem må du løpe og kjøpe. Eller bare bestille på nettet.  Husk å spesifisere at du vil ha med Treningscamptrykket. 

Hvis du heter Ellen og var med i dag, kan du registrere at du var med i dag her. Hvis du ikke fikk vært med i dag, kan du bli med Kristoffer og Vemund i morgen.  De møtes kl 12 ved Kaffebrenneriet på Vestbanen og løper utover til Fornebu eller Bærum.

Kommentarer