Julegaven

Da var årets første langtur gjennomført. Den bød på en helt ny rute. I alle fall for noen. Marit sa det føltes som en julegave. Vi møttes på Rådhusplassen. Til neste gang bør vi kanskje spesifisere eksakt hvor vi skal møtes. Rådhusplassen er stor og folk stilte seg opp forskjellige steder, men jeg tror vi fikk plukket opp alle som skulle være med. Det var i hvert fall alle som meldte at de skulle komme pluss Kristoffer. 

Vi valgte litt forskjellig under føttene. Inga og John kjørte pigger hele veien. Jeg og Marit valgte brodder, og Vemund og Kristoffer hadde med både vanlige skog og piggsko. Dvs at fire av oss tok sjansen på å løpe det første partiet uten ekstra feste. Det var faktisk litt glatt på asfalten, men jeg tror det var behageligere å løpe uten pigger der. Ved Svartdalsparken byttet alle. Det var kanskje bare akkurat der nede ved Alnaelva det var nødvendig med ekstra feste. 

Vi brukte lenger tid oppover enn jeg trodde, så vi var ikke ved Manglerud T før 10:55, men ingen hadde meldt at de skulle møte oss der, og jeg så ingen løpere på stasjonen. Vi møtte overraskende få løpere rundt Østensjøvannet. Det var ikke så mye fugler å se heller, inntil vi hadde kommet rundt på andre siden. Der var det åpent vann og mange ender. De mer eksotiske artene har nok trukket sørover for vinteren. Vi følgte  ikke helt nøyaktig ruten jeg hadde tegnet, så løypa ble litt kortere enn planlagt, men jeg tror det var greit for de fleste, siden de hoppet av ved Grønland. Bare Vemund og jeg som løp helt tilbake til Rådhusplassen, men ingen av oss hadde hatt på klokka hele veien, så hvor langt vi egentlig løp er det ingen som vet. Jeg hadde iallefall fall 19,2 km

Dessverre la jeg igjen mobilen hjemme, og ingen andre tok bilder, så dere får bare lukke øynene og forestille dere smørblide campere på tur langs vannet i sol og blå himmel. Ikke at vi hadde blå himmel og sol, men hvis du først skal forestille deg ting. Vi skal helt sikkert løpe der flere ganger.

Her er noen bilder fra Østensjø fra en annen årstid.

Dersom du var med i dag kan du bruke denne lenken til  å registrere treninga.


Kommentarer