-Hei, ikke så fort i kulda!

Det er kaldt, om dere ikke har merket det. Temperaturmåleren viste omtrent -10 da hele 12 dukket opp i Frognerparken for onsdagsintervaller, derav ei ny. Velkommen til oss!
Vi fant ganske kjapt ut at det ikke var noen som helst grunn til å bli stående å fryse, så vi hoppet i det. Men vi ble også enige om at når det er så kaldt, så er det ikke så bra for helsa å kjøre veldig hardt...

Vi kjørte doble runder, med en litt annen variant enn den vanlige sløyfa vår. Det ble isteden bort til hovedveien, før vi kjørte inn på den gamle ruta. Dermed ble det muligheter for snarveier for oss som ikke var så komfortable med kulde og luftforurensingen ( unnskyldningen), eller ikke har trent på en stund :). Planen var seks doble runder, med pauser på omtrent 1.15 min. Siden jeg skulle være så smart å lade pulsklokka før jeg dro hjemmefra, så endte jeg uten klokke i parken. Med manuell tidtaking (dvs telling), så ble nok ikke pausene helt korrekte, men de ble sånn circa like lange.

Nå er det engang sånn at de spreke ligger foran uansett, og de lar seg ikke stanse av litt kulde. Kudos til farta, men jeg håper ikke dere blir syke av det. Utrolig bra innsats! Dere fikk enda lengre runder enn snittgruppa- og det gir resultater. Forøvrig så oppdaget hvertfall jeg at det er lurt å begynne intervalltrening allerede nå, om formen skal opp før våren kommer.

Det var utrolig deilig å være ferdig, og da var det heller ingen som frøs. Takk for innsatsen, og velkommen tilbake neste onsdag! Snart kommer det også innkalling til årsmøte i organisasjonen treningscamp. Husk også egenregistrering av treninga.

       

Kommentarer