Forandring fryder

Campere er noen hardhauser. Forrige onsdag var det 13 kuldegrader og 15 stykker på trening. I kveld kunne vi bare skilte med 10-11 minus, så da var vi «bare» 12 stykker på trening. Det er åpenbart at jo hardere forholdene er, jo flere stiller opp! Men alltid flere campere enn kuldegrader.

Vi endte med å teste en annen rute i dag, fordi det ikke var brøytet ordentlig i den vanlige løypa vår. Vi fant enkelt en fin runde på 500 meter, og den kunne selvsagt kortes ned og utvides, slik at alle fant en distanse som passet. Vi løp seks doble runder, for å holde tempoet på et fornuftig nivå i kulden.
Jeg har ikke pulsklokke nå, men brukte Runkeeper-appen på mobilen på den siste runden. Her er ruta vi løp. Ifølge appen var en dobbel runde på 1,06 km.
Det gikk egentlig fint å løpe i kveld, selv om det var kaldt og vi måtte finne en ny rute. Er jo litt forfriskende at løypa ikke er den samme 52 ganger i året. Seks doble runder var nok dessuten veldig riktig, selv om vi hadde samme opplegg sist.

Takk til John som tok tida, takk til Tove som gjorde comeback etter lang skadepause og takk til alle for innsatsen i kveld! Virkelig imponerende at såpass mange stiller selv om det sikkert finnes opptil flere gode grunner til å la være på en kveld som denne. Men tenk så enkle løpeturene til våren vil bli!

Her er lenken til registrering av treningen din. Vi ses!