Ekspedisjon mot Bogstad

I dag hadde jeg lyst til å prøve turveien opp langs Makrellbekken, gjennom Husebyparken, opp til Bogstadvannet og ned igjen langs en annen turvei langs Lysakerelva. Jeg hadde ikke løpt der før. Det hadde ikke Kari heller, men Renate trodde hun skjønte hvor jeg mente. Hun ble mer usikker etter hvert som jeg villedet oss langs jernbanelinjen på Skøyen. Kari hadde bedre retningssans og styrte oss oppover mot Makrellbekken. Vi var riktignok ikke på en grusvei langs en bekk, som på kartet, men vi løp i riktig retning. 


Etter hvert kom vi inn på en fin snødekt rute gjennom skogen. Og til slutt var vi på Bogstad ifølge skiltet.

Vi løp nedover igjen mot Røa. Der hoppet Renate av, men Kari og jeg fortsatte nedover langs elven hele veien til Lysaker. 

Solen nådde ikke helt ned til elven.

Der var terrenget litt mer kjent, siden det er samme vei vi løper til Fornebu. Vi løp ikke ut dit i dag, vi vendte hjemover mot Skøyen. Der hoppet Kari på en buss for opptining av hånda, mens jeg fortsatte tilbake til start. 22,6 km i følge min klokke.

Sollerudstranda hadde sol.

Jeg syntes det var en fin rute vi kan springe igjen en gang. Dersom du var med kan du bruke denne lenken til registrere deg. 
Her løp vi i dag 


Kommentarer