Den kvelden det var så kaldt

Inga, John, Gøril og Vemund demonstrerer at det nye TC-tøyet fungerer i alle slags forhold.
Trøste og bære og gud hjelpe meg så kaldt det var i kveld! Jeg pleier ikke å fryse så lett, og som regel får jeg varmen i kroppen rimelig kjapt hvis det er kjølig ute. Men kveldens -13 beit seg fast i marg og bein og gjorde at selv jeg hutret og frøs. 

Det er ikke ofte vi løper i så lave temperaturer. Jeg skal være så ærlig og innrømme at jeg i noen korte sekunder vurderte å droppe kveldens trening, og heller bli hjemme for å drikke kakao og se en film. Da jeg likevel kledde på meg omtrent alle klærne jeg fant i gangen og dro på trening, så jeg for meg et oppmøte på 6-7 stykker. Men tenk: 15 stykker var vi i kveld! Folk kom løpende eller gående fra alle kanter, og på toppen av det hele var det to stykker som «re-debuterte» etter å ha vært borte en stund. Alle var enige om at det var bikkjekaldt – og at det skulle løpes intervaller. Dere er rå! 

Forrige uke var det isen og glatt føre som var utfordringen. Det slapp vi i kveld, og dermed kunne vi løpe den løypa vi pleier. Etter to runder med oppvarming, landet vi på at seks doble runder var det eneste fornuftige. Gøril og jeg delte på oppgaven med å lede treningen og holde styr på runder og klokka. 

Før vi begynte, nevnte jeg at det kunne være greit å droppe de største utskeielsene i dag, og heller ta det med ro i kulden. Men jeg tror ikke budskapet sank inn hos alle. Litt av en fart på enkelte! Men for all del; hvis man orker, er det lov å ta i. Og man blir jo fortere varm hvis man kjører opp tempoet! 

Seks doble runder gikk fortere enn jeg hadde trodd. Men det var jammen godt å være ferdig også. Vi rundet av rimelig kjapt etterpå, men jeg tror det var interesse for langtur på lørdag. Jeg har meldt meg av langturgalskapen, men Claus holder i det. Han poster et innlegg med mer info hvis det blir noe av. 

Da gjenstår det å si takk for dagens økt! Ekstra klapp på skulderen til alle; jeg tror intervaller i tretten minus er utenkelig for mange. Men vi fiksa det og, vi! 

Her er lenken til registrering av treningen din. Vi ses! 

De nye draktene våre er så fine!
PS: Jeg har allerede fått spørsmål om betaling av TC-kontingenten for 2016. Jeg vil anbefale dere å vente med å fornye medlemskapet til vi sender ut betalingspåminnelse. Kontingenten blir vedtatt på årsmøtet, og det har vi ikke holdt ennå. Smør dere med tålmodighet :-) 

      

Kommentarer