Bakkeintervaller uten kondiseffekt.

Jeg så Kondis skrev om oss i helgen. Det hadde ingen umiddelbar effekt på oppmøtet. I kveld var det bare veteraner: Trygve, Roald, Ole-Martin, Torunn og meg. Men det var også muligens den kaldeste kvelden i år. Storm spådde -14, men det skulle føles som -20. Ja, det føltes langt kaldere enn -14. Ole-Martins iPhone valgte å slå seg av etter 10 minutter.  Selv min Garmin virket treg i kulda, men den klarte i alle fall å logge økta. Vannet mitt begynte å bli slush allerede etter første intervallet. Men jeg frøs i alle fall ikke unntatt i ansiktet.
Ull innerst, tc-genser, tc-jakke, to par ullsokker, to par handsker, baleclava og lue. 


Da vi kom forbi Holmenkollen kunne vi se veldig klart den tykke gule lufta som ligger over Oslo sentrum. Lufta ble merkbart bedre over Voksenkollen. Det tok oss syv intervaller å nå bommen i kveld også, men fortauene var i alle fall brøytet.

Dersom du var med i kveld kan du registrere deg på denne lenken. 

For eventuelle nye lesere fra Kondis som lurer på hvor den oppsummering av fjoråret har blitt av, så er den allerede dyttet ned på side 2. Du kan finne den her, eller du kan lese om langturene vi hadde her. Neste økt er onsdag i Frognerparken kl 20:00. Vi sees der.

Kommentarer