Værgudene står oss alltid bi

Like før vi gikk inn i helga, ble det varslet om store nedbørsmengder. Sør- og vestlendingene forberedte seg på stormen Synne, og fredag kveld meldte kjæresten min om masse regn og vind (ikke akkurat en unik værbeskrivelse å få fra han som bor i Stavanger, men det var visst mer enn vanlig). Selv lurte jeg mest på om helga ville bringe minusgrader, såpeglatte veier eller snøfall – eller kanskje alle tre.  

Hvorfor denne detaljerte innledningen om vær? Selvsagt fordi det er typisk norsk å være opptatt av været. Og fordi det er typisk Treningscamp å ha superflaks med været på langturene våre: For, i dag løp vi i mildvær, ingen nedbør, og bare litt vind her og der. Og det var som alltid veldig fint å løpe sammen! 

Inga, John, Kari og Carina møtte opp ved Skøyen stasjon klokka 10, mens Rolf Christofer hengte seg på ved Maxbo på Vækerø. Ute ved Statoil på Fornebu, vendte Carina, Rolf C og jeg nesa hjemover igjen, mens Kari, Inga og John fortsatte videre. Tipper de endte opp ved kiosken på Storøya. 
Gjengen samlet ved Statoil: Kari, Carina, John, Inga og Rolf Christofer.


Kari, John og jeg poserer med de fine vinterdraktene våre.

Forsøk på å gjøre sprell for fotografen.

Tilbake i Oslo igjen, registrerte vi at sjøen hadde flyttet seg nærmere løperuta vår mens vi var ute på Fornebu:


 
Men det gikk fint an å løpe ganske tørrskodd forbi. Og dermed gjennomførte vi nok en fin langtur. 
Dagens rute, i hvert fall for meg som snudde ved Statoil. Og løp hjemmefra.
Takk for turen til alle involverte, og god helg! 

Her kan du registrere at du var med. Vi ses snart!

    

Kommentarer