Turbopyramider

I kveld meldte den ene treneren etter den andre forfall, så da endte dere nesten opp med meg, men så kunne heldigvis Vemund likevel. Trenerpoolen er litt tynn, så om det er noen som har lyst til å bidra så er det bare å si i fra. Det er ingen ingen store krav. De lar jo meg gjøre det. Det er ikke nødvendig å være den raskeste. Du må bare kunne styre klokka, eller delegere den biten til noen andre. Fordelen med å styre klokka er at du får den pausen du vil ha.

I kveld var vi 14 stykker, og hele 4 nye. Velkommen til dere, jeg håper dere kommer tilbake. Vemund kjørte pyramider. Jeg prøvde å holde ryggen hans. Det varte ikke så lenge. Det var en trøst å se at jeg ikke var den eneste som måtte korte ned rundene etter hvert. Folk var så slitne at de kom helt ut av tellingen før den siste pyramiden. Vemund sa det var enkel, men flere protesterte og sa at det var dobbel. Jeg trodde Vemund sa ok, men så stoppet vi etter en runde likevel. Så kom den doble, og så en enkel. Heldigvis var det ingen bonusrunde.

Det var stemning for langtur på lørdag, så da kjører vi det. Siden ingen av oss var morgenmennesker bestemte vi oss for å starte klokken 11. Det kommer mer info om det i morgen.

Her er lenken til egenregistrering av treninga, der finner du også lenke til innmelding i klubben. Det må ikke være medlem av Treningscamp for å være med på treningene, men et medlemskap støtter driften, og så kan du vinne premier.

Kommentarer