Nissene vender tilbake

I kveld tenkte jeg at jeg skulle skape litt julestemning og sette ut noen nisser med lys. Men det var akkurat nok vind til å blåse ut fyrstikken hver eneste gang. Til slutt ga jeg opp og titta på klokka. Den var blitt fire minutter over åtte, og det var fremdeles ingen andre i parken. Det var onsdag i dag, ikke sant? Da kom John løpende. To minutter senere dukket Gunnar opp også. Da fikk vi vel bare starte oppvarminga da. Da vi var ferdige med den kom Jane også. Dermed var vi, ja det klarer du sikkert å telle selv.

Det var visst jeg som ble kveldens trener, og da benyttet jeg anledningen til å prøve ut et spennende nytt opplegg kalt pyramider. Da løpes det en enkel runde, så en dobbel runde og så en enkel runde igjen, og dette gjorde vi tre ganger. Det må vi prøve flere ganger.


Det blir langtur på lørdag fra Sognsvann, det kommer mer info om det i morgen. God jul! 

Her kan du registrer at du var med i kveld, og forsåvidt alle andre ganger du har vært med i år, hvis du skulle ha glemt det. Snart begynner vi å summere opp for 2015.  

PS! Hvis du mangler julegaveideer så kan du jo kjøpe Treningscamps vinterdrakt. Det blir kaldt igjen til helgen. Da blir genseren veldig fin å ha. Husk å få med trykket fra løpebutikken.

Kommentarer