Litt glatt, mest fint

I dag var første Treningscamp-økt i desember! Som tiden flyr. Da jeg skulle gå på jobb i dag tidlig, snødde det faktisk, og jeg begynte å drømme om skikkelig julestemning i parken. Selvsagt ble ikke det noe av, men det betyr ikke at kvelden ble en nedtur! 

Snøen i morges ble raskt til våtere nedbør, så det lå dessverre ikke noe hvitt teppe i Frognerparken da jeg kom løpende like før klokka 20. Men enkelte partier var blitt litt glatte, der regnet hadde fryst til is. Etter to runder oppvarming, bestemte vi oss likevel for å holde oss til den vanlige løypa vår, selv om det var småskummelt noen steder. 

For å forsikre meg om at ingen satte av gårde i et forrykende tempo og endte i horisontal stilling på glatta, ble det seks doble runder i dag. Vi var flinke til å tilpasse farten etter forholdene, for etter tolv runder var alle lårhalser intakte.
 
Det var 17 stykker i parken i kveld, inkludert debutant Svein som hadde med hunden Pepsi. Velkommen til begge! 

Det blir langtur på lørdag, som vanlig treffes vi på Skøyen klokka 10 og løper til Fornebu. Jeg kan legge ut litt mer info i morgen, selv om de fleste vel begynner å kjenne opplegget godt nå. 

Her kan du registrere treningen din med oss. Takk for innsatsen i kveld! Også håper jeg vi ses på lørdag. 
 
    

Kommentarer