Godt og varmt

I går kveld kjente jeg kulda i ansiktet, da jeg ankom Bakkekroa. Men ellers var jeg god og varm, og det var ikke noe problem at jeg var tidlig ute og måtte stå og vente. Jeg hadde nemlig på meg Treningscamps nye vinteruniform. Vi var de samme fem vi har vært de siste ukene. Men det kom en gladmelding på før vi startet. Knut var på vei oppover med forsyninger til toppen. Det inspirerte oss til å gi på litt ekstra. Vi kom så langt opp på femte intervall at vi egentlig burde fortsatt helt til bommen, men det er ok med en kort sprintetappe.


Alle er blide for servering på toppen
Genseren føltes litt vel varm oppover, og jeg savnet en glidelås for å slippe inn litt luft. Men det var veldig varmt og godt på toppen. Jeg hadde ikke noe hastverk med å løpe ned igjen. Jeg tror genseren er god for flere minusgrader enn det vi hadde i går.


Treningscampgenseren

Det var ikke glatt i går heller, så piggsko var det ikke behov for.


På vei ned fra Frognerseteren


Kommentarer