For mye Møllers tran?

I går kveld var det -8 når jeg dro hjemmefra, men det føltes mye kaldere på Smestad.  Det er stort sett alltid kaldest der nede. Jeg savnet en baleklava for ansiktet. Ellers holdt jeg jeg varmen i vinteruniformen. Ble egentlig for varm under oppvarmingen, da jeg hadde på meg både ulltrøye, treningscampgenseren og jakka. Tok av meg genseren på Gressbanen og tenkte jeg kom til å angre på den ryggsekken på vei oppover. Men Emir foreslo at han kunne ta sekken mot at han fikk ha sine ting oppi også. Jeg ga den vekk med glede.

Emir har vært ny hele uken siden han dukket opp første gang på onsdag. På slutten av langturer på lørdag spurtet han opp den bratte bakken opp til Frognerparken, og i kveld la han i vei i samme tempo med ryggsekken min. Det inspirerte de andre, som prøvde seg på angrep underveis. Men han klarte å svare med en ny fartsøkning hver eneste gang hele veien til bommen.

Jeg sprang uten pigger i går kveld også. Det eneste stedet jeg kjente at broddene kunne bitt litt bedre fra seg var ved Holmenkollen der snø fra kanonene hadde blåst utover fortauet. Men broddene var i ryggsekken en halv kilometer lenger fremme. Jeg hadde uansett ikke stanset midt i intervallet for å ta på brodder, og i pausen var vi forbi snøen. Trygve anbefalte terrengsko.


For mye Møllers tran på disse gutta.

Nedover igjen ble gamlisene fraløpt. Dvs Trygve og jeg løp sammen, resten fortsatte å konkurrere nedover og forsvant fort ut av syne. Vi diskuterte å prøve å kjøre mandagsbakkene i dagslys i romjulen. Er det flere som har lyst til det?

Nede ved Smestad så jeg noen stjerneskudd. Jeg hørte på radioen at det skulle være mange i løpet av natten. Noen som tok bilder?

Her kan du registrere at du var med å løpe fra meg.

Kommentarer