Endelig litt julestemning!

Hvem kan motstå Frognerparken en førjulskveld når det snør? Ah, så utrolig fint det var i dag! Alt blir jo mye lysere med snø på bakken, og var det i tillegg slik at flere parklykter enn vanlig var slått på i kveld? Ikke var det så kaldt som det har vært de siste dagene heller. Jeg finner rett og slett ingenting å klage på!

Vi var 14 stykker på trening, inkludert nykommeren Erling – velkommen til deg! Etter oppvarmingen spurte John hva jeg hadde kokt sammen denne gangen. Her er svaret: 1-2-2-1-1-2-2-1. Altså:

1 runde
pause på ett minutt
2 runder 
pause på 1:10
2 runder 
pause på 1:10
1 runde
pause på 1:00 

Det var første halvdel, så gjentok vi bare samme opplegg en gang til. Og vips hadde vi løpt tolv runder og vips så var det på tide å løpe hjem igjen. Bra innsats fra alle i snødrevet! 

Det var interesse for langtur på lørdag. Jeg kan ikke stille selv, men ta gjerne initiativ på Facebook hvis du vil ha med deg en gjeng. 

Når det gjelder treninger i julen og rundt nyttår, er jeg litt usikker på hvordan vi skal gjøre det. Kommer tilbake til dere med en oversikt! 

Her er lenken til registrering av treningen. 

     

PS: Det lå igjen en svart Adidas-buff/hals ved treet etter treningen. Jeg tok den med meg. Si fra hvis du eier den og vil ha den tilbake!  

Kommentarer