Damene slår tilbake

Etter en periode med rene gutteturer hadde mandagsbakkene i går en kvinneandel på 33%. Eva Marie var tilbake etter en fryktelig lang pause. Hun påstod formen var veldig redusert. Det var jo tydelig å se, da hun bare lå litt foran meg på første etappe. Avstanden vokste etter hvert. Jeg klarte å komme forbi på den litt slakere fjerde etappen. Da var hun helt ferdig påstod hun, men da vi kom til de seige bakkene føk hun forbi for godt. Jeg tror vi må ha en ny regel. Sier du at du er i veldig dårlig form må du holde deg bak ;-) 

Torunn var hyggeligere og holdt seg bak meg hele veien, så vidt det var. Hun hadde sitt første møte med mandagsbakkene i går, og for en super debut. Vi var jo ikke snillere enn at vi prøvde å løpe fra henne hele tiden, men vi ble fort samlet igjen i pausene.

Se så glad man blir av å springe opp. Bli med du også.

Damene tok banen ned igjen, mens herrene tok beina fatt. Nedover diskuterte vi langtur til helgen. Denne gangen fra Sognsvann og innover i marka til et serveringssted. Kikut eller Skjennungstua. Vi helte vel mest mot det siste.
Jeg kan bare lørdag, men passer det bedre for flertallet på søndag, kan dere løpe den dagen. Eventuelt en gruppe hver dag. Tenker jeg legger ut mer info om det på torsdag.
Det blir mandagbakker neste uke også, samme tid som vanlig. Det blir siste sjanse for å bli med opp i år, ellers må dere vente helt til neste år.

Vi sees i morgen.
Her kan du registrere at du var med på treninga 

Kommentarer