Best uten pigger

I går kveld var det endelig føre til å teste ut mine nye piggsko. Da jeg fant ut at jeg var den eneste med pigger, tenkte jeg at det kanskje kunne bli litt jevnere i går kveld. Det ble det ikke. Det gikk mye raskere på bar asfalt uti veien uten pigger enn det gjorde for meg på det snødekte fortauet. Men jeg tror jeg hadde den hardeste treningsøkten.
Da klarte vi faktisk 52 av 52 mulige mandager i år. Riktignok var det årsmøte én mandag, med løping langs Akerselva, men jeg vet det var noen som turen opp til Tryvannstårnet den gangen også. Vi får se om vi klarer å gjenta det neste år. Vi sees på onsdag.Her kan du registrere at du var med i kveld.

Kommentarer

  1. Hei! Takk for blogg! Vet du om det lønner seg med piggsko fra Søndre Nordstrand til Bygdøy i morgen formiddag? Mvh Bente Aster.

    SvarSlett
  2. Nei, det vet jeg ikke. Men det hadde nok gått med vanlig sko opp til Tryvannstårnet også på fortauet.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar