Treningscamptøy!

Treningscamp har vært hos Torshov Sport sin løpebutikk og valgt ut supre løpeklær til den fine, kalde tida som står for døra. Vi har valgt på øverste hylle og det er klær som tåler vinterkulda i Norge (med unntak av en tynnere jakke, som er ment å ha utenpå ull/super). Camperne liker jo å trene ute hele året, og da må klærne holde dere varme. 

Valgt kolleksjon er nøytral i fargene, med svart/koksgrå som hovedfarge, og rød/oransje som oppfriskende farge på noen detaljer - altså ganske lik løpsbunaden vi har. Vi håper det passer manges smak! På ryggen får vi Treningscamp i oransje/rødt. Ettersom Adidas Norge har gitt oss mye løpetøy i Campens levetid har vi valgt fra Adidas sin løpskolleksjon, selv om vi ikke får direkte sponsing derfra på dette tøyet.

Ta gjerne en tur innom Torshov sport for å prøve klærne, de ser mye finere ut enn bildene får frem!
For gutta ser settet slik ut: 

For jentene ser settet slik ut 

Småplagg/tilbehør begge kjønn:
Alternative hansker, hvis de ikke greier skaffe de over
Pris for hel pakke (genser, bukse, lue og hansker) inkludert trykk vil se omtrent slik ut: 


  • Herre: ca 1800 kr 
  • Dame: ca 1700 kr 


Jakken har jeg ikke fått pris på, men anslagsvis pris rundt 600 kr (tror pakkeprisen er uendret hvis du velger jakke fremfor genseren)
Vi regner ikke med at så mange går for hele pakken, men håper flere slår til på en bra deal på tøy som holder deg varm i vinter. Jeg falt fullstendig for den varme genseren, for jeg gruer meg til 15-20 minus i vinter! 

Det kommer mer info snart - prisene vi har fått avhenger av en viss størrelse på Treningscamp sin bestilling, så vi kommer til å spørre dere på Facebook for å få en pekepinn på hvor mange som vil kjøpe. Er du ikke der kan du sende en mail til oss eller legge inn en kommentar her, om du syns dette var interessant.


Kommentarer