Sommerintervaller i november

Hver onsdag ettermiddag før en parkøkt, grubler jeg litt på hvilken intervallvariant jeg skal velge denne gangen. Som regel har jeg mest lyst til å gå for enten pyramider eller doble runder. Ganske kjedelig, altså. Men i dag kom jeg på at det er en god stund siden vi har prøvd oss på denne: 1-2-3-3-2-1. 

Så da ble det: 
Én runde 
Pause på ett minutt
To runder
Pause på 1:10
Tre runder
Pause på 1:20
Tre runder
Pause på 1:20
To runder
Pause på 1:10
Én runde
Ferdig!

Denne økta er ofte noe vi har «spart» til sommeren, kanskje først og fremst fordi jeg innbiller meg at folk er mer motiverte til å trene hardt da. Samtidig er det jo dumt av oss å droppe de tøffeste øktene bare fordi høsten er her. Og det virket som det gikk veldig greit for alle å løpe i kveld! Anine og Arne var helt nye, velkommen til dere, og i tillegg var det et par stykker som enten var relativt nye eller som gjorde comeback. Jeg synes vi var flinke til å komme «i mål» omtrent på samme tid, og det er jo hele poenget med Treningscamp: Alle løper ikke like langt, men like lenge. 

Da gjenstår det bare å si takk for innsatsen, i kveld igjen. Hyggelig å se at flere av dere som var nye i sommer og høst fortsetter å komme tilbake! Her kan alle registrere treningene. 
   
Jeg er ikke i Oslo til helga, men dere andre må gjerne bruke Facebook til å ta initiativ til langtur. Også går det jo fort til neste uke og treninger både mandag og onsdag! Vi ses!
 
    

Kommentarer