Minusgrader på plussiden

I dag var vi fem stykker som løp langtur: Veteranene Kari, John og jeg, og ferskingene Arne og Christian. Begge debuterte på langtur med Treningscamp, men de har vært i parken før, altså. Christian er rutinert onsdagsløper gjennom flere år, mens Arne «bare» har vært med i gruppa i et par ukers tid. Velkommen med på lørdagslaget til begge!

Da jeg sto opp rundt halv åtte i morges, mente Yr-appen på telefonen at det var -7 grader utenfor stuedøra. Brrr! Heldigvis steg temperaturen mens jeg kokte havregrøt og kaffe, og da jeg møtte de andre klokka 10, kan det umulig ha vært mer enn 2-3 minus. Selvsagt hadde jeg tatt på meg litt for mye klær, men sånn er det vel hvert år i starten av den kaldere årstida. Frykten for å fryse overskygger sunn fornuft! For egen del kunne jeg nok droppet den ene ulltrøya, eller kanskje den tykke vintertightsen, men samtidig er det ingen krise å kjenne seg litt for varm. 

Obligatorisk bilde der vi gjør opp status og enten snur eller løper videre.

Viktig å få med alle!
Vi løp rolig mot Fornebu, og selv om sola ikke skinte, var det flott å være ute (og vi kan ikke kreve sol på absolutt alle disse turene våre). Ute ved Statoil-bygget ville veteranene løpe litt videre, mens Arne og Christian satte kursen mot Skøyen igjen. Kari, John og jeg løp ut til Storøya, og fikk omtrent fem kilometer ekstra av det. 

John og Kari i fint driv mot tuppen av Storøya, eller «kiosken», som John kaller det.
Jeg vet ikke hvor langt alle løp i dag, men jeg fikk godt over 22 km. Jeg husker nesten ikke sist vi løp i minusgrader, men det gjorde ingenting, og jeg er veldig fornøyd med at jeg kom meg ut i dag! Vel hjemme igjen var det også veldig deilig å synke ned i sofaen med en kopp te og avisene (etter å ha spist en hest til lunsj).

Fortsatt god helg til alle! Og husk at du kan registrere treningen din med oss.
 
    

Kommentarer