Kampen mot tyngdekraften.

Det ble langtur denne lørdagen også. Været var litt grått når jeg la i vei hjemmefra, men når jeg nærmet meg Skøyen ble det riktig fint, som det pleier å bli når vi løper langturer.
Litt grått når jeg startet. Her ved elva Alna
 
Frognerkilen og solen titter frem


Denne gangen var det Inga som tok initiativet til turen, og Marit, John, Kari og jeg slengte oss på. Marit løp seks timer på Bislett forrige helg, men var likevel klar for en liten rolig restitusjonstur i dag. Men når vi kom frem til vendepunktet vill verken hun eller noen andre ta raskeste vei tilbake igjen.

 
Det tradisjonelle gruppebildet


Vi tok det tradisjonelle gruppebildet, og så prøve vi oss på et litt mer luftig bilde. Alle skulke hoppe, men tyngdekraften dro oss ned igjen så altfor fort. Vi prøvde flere ganger, men klarte ikke å få noe bevis for at vi var oppe i lufta. Men det ble interessante bilder.

Så prøvde vi å hoppe... Vi løp altså alle sammen runden ut til Storøyodden. Der stanset vi av gammel vane for en tissepause, men det var ingen som trengte, så det ble bare påfyll av drikke. Men da ble det plutselig tungt å starte opp igjen. Turen tilbake til Skøyen føltes litt lang i dag, men det var hyggelig selskap, så vi kom oss igjennom. De siste fem kilometeren alene ned til Nasjonalteateret var drøyere. 

Veldig vakkert ved Storøyodden.

Mykt underlag


La du forresten merke til draktene til Inga og Kari. De hadde på seg de nye vinterdraktene for Treningscamp. John hadde ikke på seg sin fordi han var redd den skulle bli for varm, men Kari og Inga var veldig fornøyde og sa draktene fungerte veldig bra i dagens temperatur.

Nye vinterdrakter for Treningscamp


Her kan du registrere at du var med i dag.

 

Kommentarer