Ikke så enkle likevel

14 stykker stilte til intervalltrening i parken i kveld! Ingen helt nye, men både Anine og Arne, som var nye forrige gang, var på plass igjen. Det kan jo bare bety én ting: Vi klarte ikke å skremme de! Hyggelig å se dere igjen :-) 

Det ble seks doble runder i kveld. Jeg hadde på forhånd regnet meg frem til at det var fem uker siden sist, og da var det liksom på tide. Vi prøver jo å variere, slik at dere ikke skal gå lei. 

Jeg føler noen ganger at det er litt slapt av meg å velge doble runder, kanskje fordi det er så ukomplisert, og enkelt å forklare. Jeg sier bare at vi skal løpe det samme som på oppvarmingen, men helst litt fortere, og så setter vi i gang. Men så glemmer jeg at disse seks doble rundene ikke er spesielt enkle eller ukompliserte når de skal løpes. Det er hardt arbeid! Carina sa det også: De er ikke så enkle!

Vi hadde pauser på ett minutt og ti sekunder etter hver doble runde, og de to midterste rundene løp vi «feil» vei. Det vil bare si at vi løper samme løype, men motsatt retning. Like langt altså, men enkelte hevder hardnakket at det er tyngre å løpe når vi snur retningen. De om det. Men for ikke å terge disse skeptikerne altfor mye, skiftet vi løpsretning til «riktig» vei på de to siste rundene.

Da siste runden var ferdigløpt, kjente i hvert fall jeg at det hadde vært en god økt. Drister meg til å hevde at opptil flere av dere kjente på det samme! Så takk for innsatsen i kveld!  

(her kan du registrere treningen din) 
 
  


PS: Det blir langtur på lørdag, fra Skøyen klokka 10. Kan legge ut mer info i morgen, men mange av dere begynner vel å kjenne opplegget nå. Håper vi ses!

Kommentarer