Forutsigbar onsdag

Endelig var det onsdag igjen! Jeg kan knapt huske en lille lørdag i Oslo uten intervaller med Treningscamp (alle onsdagene jeg er i Stavanger holdes utenfor regnskapet). Det er tradisjon, forutsigbart, trygt – og veldig fint!

Og vi er åpenbart mange som har det sånn; i dag var vi omtrent 20 stykker som stilte til trening. Jeg hadde ikke tenkt ut noe spesielt spennende, slik som Gøril hadde sist uke. I stedet valgte jeg en god, gammel kjenning: Pyramider. Juhu! Vi har løpt denne intervallvarianten tusen ganger før, men den er jo så effektiv. Og egentlig ganske enkel å forholde seg til, selv om «enkel-dobbel-enkel tre ganger» sikkert høres ut som en rar forklaring på en treningsøkt når man er ny. 
Til glede for nye lesere; slik ser pyramidene våre ut: 

Én runde (cirka 450 meter)
Pause på ett minutt
To runder
Pause på 1:10
Én runde 
Pause på 1:00

Dette gjør vi tre ganger, slik at det blir tolv runder til sammen. Når vi i tillegg løper to runder oppvarming, ligger alle forhold til rette for at man skal bli god og sliten. 

Mange spør hvordan det går med meg og magen, og takk, det går veldig bra! Jeg har absolutt ingenting å klage over, men jeg må innrømme at jeg blir bittelitt misunnelig når jeg ser alle dere som suser av gårde på treningene. Dere får det til å se så enkelt ut! Men alt til sin tid, og jeg vet at det ikke er nå jeg skal ønske meg topp løpeform og lette bein. Jeg er sjeleglad for at jeg er sprek nok til å løpe med dere fremdeles, det betyr mye for meg. Tror jeg hadde blitt sprø av å ligge på sofaen fram til mars...

Vi hadde én ny med oss i dag, velkommen til Maiken! Takk for innsatsen til alle, og husk å registrere treningen med denne lenken. Jeg vil gjerne løpe langtur på lørdag, regner med at det blir Fornebu-tur igjen. Mer info kommer!
 
    

Kommentarer